RSS

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Εφαρμογή  του  μηλόξυδου  για φροντίδα και ομορφια.
Είναι μια μοναδική ουσία που διατηρεί σχεδόν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των νωπών μήλων.
Είναι πραγματικά φανταστικό. Τώρα θέλω να μιλήσω για τη χρήση του μηλόξυδου  ως προϊόν για τη
φροντίδα την εμφάνιση και  για τη θεραπεία του σώματος.



1.Φροντίδα για τα μαλλιά


Εφαρμογή του μηλόξυδου  ως μέσο για να ξεπλύνετε τα μαλλιά μετά το λούσιμο τρέφει τις ρίζες τους, εξαλείφει θραύση, κάνει τα μαλλιά όμορφα, λαμπερά και μεταξένια.

Οι μισοί  κουταλιά αραιωμένουμαι στο ενα ποτήρι του κρύο νερό και ξεπλύνετε τα μαλλιά σασ  μετά από κάθε πλύσιμο.

2.Στο πρόσωπο και το δέρμα


Πολύ αποτελεσματική χρήση του μηλόξυδου  ως ρυθμιστή της ισορροπίας του pH του δέρματος. Αραιώστε το με νερό σε αναλογία 1:2 και εφαρμόζονται με ένα  βάμβακι στο πρόσωπο. Αυτό μπορεί να γίνει το βραδύ, μετά το πλύσιμο ή το πρωί πριν από την εφαρμογή ενυδατική κρέμα. Καλή λύση ξεθωριάζει κηλίδες - γι 'αυτό εφαρμόζεται απευθείας στο λεκέ και αφήστε τη διάρκεια της νύχτας.


3.Εάν το δέρμα σας δεν μαύρισμα

Προτείνετε την καθημερινή χρήση του  μηλοξυδου: μόνο 1-2 φλιτζάνια ξύδι σε μπανιέρα με ζεστό νερό.

4.Εάν τα πόδια και τα χέρια σας  κουρασμένα και πρησμένα

μετά από μια δύσκολη μέρα, θεραπεία μασάζ τους με μηλοξυδο.

5.Η ανάκτηση του οργανισμού


Εφαρμόζοντας μηλόξυδο - ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την απώλεια βάρους και τη διατήρηση της ισορροπίας του pH του σώματος, μια κουταλιά του μηλοξυδου  διαλυται σε ένα ποτήρι νερό και το λαμβάνεται πριν το πρωινό σας κάθε μέρα.
6. Πώς το μηλόξυδο θεραπεύει το έκζεμα;

 Το οξικό, γαλακτικό, και μηλικό οξύ που περιέχονται στο μηλόξυδο έχουν αντι-μυκητιασικές και αντιβακτηριακές δράσεις που καταπολεμούν τις λοιμώξεις, καθώς και αντιμετωπίζουν την φλεγμονή, τον κνησμό και το ξηρό δέρμα. Ομοίως, είναι πλούσια σε βήτα-καροτίνη, που διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων.

 Το μηλόξυδο διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βασικές βιταμίνες και μέταλλα όπως μαγνήσιο, πηκτίνη, σίδηρο, κάλιο, θείο, ασβέστιο, φώσφορο και νάτριο. Αυτό βοηθά στην θεραπεία διαφόρων δερματικών καταστάσεων. Είναι επίσης γεμάτο με ίνα που ξεπλένει τις τοξίνες που ευθύνονται για τις λοιμώξεις του δέρματος.


7. Γιατί θα πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας με μηλόξυδο:

 Πλένοντας το πρόσωπό σας κάθε μέρα με μηλόξυδο θα ελαχιστοποιήσετε τα σημεία γήρανσης. Αυτό το φαινόμενο αποδίδεται στα άλφα υδροξύ οξέα που εξαλείφουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και προωθούν την αποκατάσταση του δέρματος. 30 λεπτά μετά την εφαρμογή ενός κομματιού βαμβάκι εμποτισμένου με μείγμα νερού-μηλόξυδου απευθείας στα σημεία γήρανσης, πλένετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Αυτό πρέπει να γίνετε δύο φορές την ημέρα, για έξι εβδομάδες.

 Οι αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του μηλόξυδου θα ελαχιστοποιήσουν και θα αποτρέψουν σπυράκια, ακμή και κηλίδες στο πρόσωπό σας. Το μηλόξυδο βοηθά στην εξισορρόπηση των επιπέδων pH του δέρματος , καθώς και στην παραγωγή σμήγματος. Εμποδίζει το δέρμα από το να γίνει πάρα πολύ ξηρό ή πολύ λιπαρό.
 Πλένετε το πρόσωπό σας σε καθημερινή βάση με αραιωμένο μηλόξυδο για να αφαιρέσετε τις ρυτίδες από το πρόσωπό σας, και να κάνετε το δέρμα σας απαλό και ανανεωμένο. Χρησιμοποιείτε μηλόξυδο τακτικά για να αποβάλλεται τις τοξίνες από το πρόσωπό σας , αποφεύγοντας περαιτέρω επιπλοκές.

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου