RSS

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Θαυματα συμβενουν!

Γιορτή  Πρωτοχρονιάς  ήταν πάντα τυλιγμένη σε μια ειδική μαγική ατμόσφαιρα.
Έτσι θα είναι και  σε αυτό, το 2014.
Εκτός από τις παραδοσιακές χαρές όπως  το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα δώρα, τις τελευταίες ημέρες του παλιού και την πρώτη του νέου έτους από την αρχαιότητα έχουν σημαντική  ιερή σημασία.
Σε  αυτές τις μέρες  παρατηρούμε  ειδικές  τελετεσ, οι απόηχοι των οποίων μας έχουν φτάσει.

 Σε αυτές τις ημέρες περιμένουμε για τα σημάδια της μοίρας , πιστεύοντας  ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και ότι τον επόμενο χρόνο μπορούμε να περιμένουμε μόνο καλά και θετικά .
Από παλιά  υπήρχαν  διαφορετικές πεποιθήσεις , τις παραδόσεις και δεισιδαιμονίες που σχετίζονται με την έναρξη του νέου ημερολογιακού έτους . Είτε το πιστεύετε είτε όχι - η επιλογή είναι δική σας !

Σημάδια αγάπης.

*Μοναχικό κορίτσι στην παραμονή πρωτοχρονιάς  θα πρέπει να δώσει τα δώρα  σε  7  παιδάκια - έτσι ώστε να περιβάλλουν τον εαυτό σας με θετική ενέργεια , και είναι - ένα γόνιμο έδαφος για μια οικογένεια .

*Να μην υπάρχουν  χωρίσμοι  και τα διαζύγια , την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βάλτε  ο ένας  στον άλλον κόκκινη κορδέλα ( ή ελικοειδή ) στο χέρι . Μετά τον εορτασμό μπορεί να αφαιρεθεί , το κύριο πράγμα - να επιλέξετε έναν ισχυρό ταινία , έτσι ώστε να μην σπάσει .

*Μην τσακώνεστε  με τους αγαπημένους και τους φίλους σας - σε αυτή τη νύχτα ,  συγχωρήστε τους .

*Αν αγαπάς κάποιον -  βάλετε στην τσέπη φωτογραφία του , και, ενδεχομένως,  θα είναι δίπλα σας  όλο το χρόνο.

Για  χρήματα .

*Οικογένεια να είναι πλούσια για το επόμενο έτος , στις 31 Δεκεμβρίου  αγοράστε καινούρια  σκούπα, δέστε την με  κόκκινη κορδέλα του  και βάλτε την  στη γωνία με  σκούπα πάνω.

*Άδειες τσέπες -  δεν είναι καλό ! Σε μια εορταστική βραδιά , βάλτε  στις τσέπες τα  χρήματα , και αν δεν υπάρχουν  ( τσέπες )  άπλα κράτιστε  το νομοσχέδιο ή ένα κέρμα στο χέρι σας μέχρι το ρολόι χτυπήσει δώδεκα .

Στο Νέο Έτος - χωρίς χρέος! Μη  δανείζετε τα  χρήματα και μη χρωστάτε  .

Κίτρινα νομίσματα  στις γωνίες  του  γιορτινού  τραπεζίου  - υπόσχονται επίσης την ευημερία .

*Φιλοξενία - απαιτούμενη ποιότητα της Πρωτοχρονιάς !

Σημάδια της ευτυχίας.
*Παλιά πίστευαν αν δέσις με το σχοινί τα πόδια του γιορτινού  τραπεζίου ,όπου θα μαζευτεί όλη οικογένεια, ότι αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει όλη την οικογένεια σε πλήρη ισχύ κατά το επόμενο έτος.
* Εάν η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή Πρωτοχρονιά σας να ζητηθεί να στεγάσει μια αδέσποτη γάτα ή σκύλος, δεν είναι τυχαίο. Δεν μπορείτε να το πάρετε στο σπίτι τουλάχιστον τάισε τους. Στη συνέχεια θα βρείτε την τύχη το επόμενο έτος.
*Σε αυτόν  που θα  τύχει  στον γιορτινό  τραπέζι  της Πρωτοχρονιάς το  τελευταίο  ποτήρι κρασί από το μπουκάλι, περιμένει  τύχη.
*Αν φτερνίζεστε ( όχι ειδικά ) την κόγχη καμπάνες - το σύνολο του έτους θα είναι ευτυχισμένος .
*Αν θέλετε το επόμενο έτος θα φέρει οικονομική σταθερότητα, τότε θα πρέπει να διακοσμήσετε τα κέρματα και χαρτονομίσματα το  χριστουγεννιάτικο δέντρο, αν  ονειρεύεστε  μια καλύτερη ζωή, τότε θα πρέπει να διακοσμήσετε σοκολάτακια  και γλυκά. Εάν στο νέο έτος  θέλετε  να βρείτε το ταίρι σας  - το κύριο διακόσμηση για το σπίτι σας θα χρησιμεύσει διακοσμητικές καρδουλές.Μπροστινή πόρτα, μην ξεχάσετε να βάλετε γιρλάντες, κουδούνια και μπάλες. Σύμφωνα με την παράδοση, είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει καλή τύχη.
*Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι το αντίθετο : αν καταρρεύσει το αλάτι - για καλή τύχη , και αν σπάσει τα πιάτα - σε καυγάδες .
*Κρεμάστε στο χριστουγεννιάτικο  δεντρό δαχτυλίδι-για το γάμο.
 Όσο  η  μεγαλύτερη ποικιλία των τροφίμων και ποτών θα είναι στο τραπέζι της Πρωτοχρονιάς - τόσο μεγαλύτερη είναι η ευημερία και την ευτυχία για το επόμενο έτος .

*Μόλις χτυπήσει το ρολόι 12 -  ανοίξετε την πόρτα - για να μπει ο  Νέος Έτος με το καλό.

*Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά φορώντας  καινούρια  ρούχα.

Άλλα σημεία.

*Δεδομένο ότι ποσ θα  συναντήσεις  το νέου έτους - έτσι θα περάσεις όλο το χρόνο , προσπαθήστε  αυτή τη νύχτα να  περιβάλλεται θετικά  και ευχάριστα  με φίλους και , φυσικά , τα αγαπημένα σας και συγγενείς.

*Πριν από το πάρτι  κάντε  ένα μπάνιο ή ντους - " ξέπλυμα"της αρνητικής  ενέργειας .

*Παραδοσιακή ιεροτελεστία - γράψει σε χαρτί επιθυμία κάψει και ρίχνουμε τις στάχτες σε ένα ποτήρι σαμπάνια . Έχοντας κάνει όλα αυτά  όταν το  ρολόι χτυπάει το 12 , να είστε βέβαιοι ότι η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα . Το κύριο πράγμα είναι  να μην το πείτε  σε κανέναν .

*Υπάρχει μια πεποίθηση ότι εάν δύο άνθρωποι , όπου και αν βρίσκονται , θα  σκεφτούν  την ίδια επιθυμία - θα γίνει πραγματικότητα . Έτσι, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενωθείτε  με κάποιον που εμπιστεύεστε .

*Μετά το γεύμα σας  μη  πετάτε  τα τρόφιμα που  έχουν απομείνει - θα διώξετε την  τύχη .Αν δεν έχετε ζώα στο σπίτι δώστε  τα στα αδέσποτα ζώα.

 *Μη  πετάτε  έξω τα σκουπίδια , την παραμονή της Πρωτοχρονιάς , αλλιώς  δεν θα υπάρχει ευημερία στο σπίτι ! Προθεσμία - 31 Δεκ. πρωί .

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου