RSS

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Το έλαιο νυχτολούλουδου ( Evening Primrose Oil)

Το έλαιο νυχτολούλουδου - ολοκληρωμένη ασφαλές φυσικό φάρμακο για θέματα πολλών γυναικών.

Έλαιο νυχτολούλουδου - ένα φυσικό δώρο για κάθε γυναίκα για πολλά "θηλυκά" προβλήματα που σχετίζονται με τη μείωση του επιπέδου των στεροειδών (φύλο) ορμόνες (. Οιστρογόνα, προγεστερόνη, και ούτω καθεξής) Με την τακτική εσωτερική χρήση, είναι σε θέση να αποκαταστήσει ορμονικής φύσης, όπως το βάρος, τη κούραση, ψυχρότητα, υπογονιμότητα, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, την εμμηνόπαυση, PMS, και άλλοι, τα περισσότερα οιστρογόνα στο σώμα σας, η λεπτότερη μέση σας και μεγάλα στήθη.
Έλαιο νυχτολούλουδου - μια φυσική πηγή γ-λινολενικό οξύ, το οποίο βρίσκεται μόνο στο μητρικό γάλα. έλαιο νυχτολούλουδου περιέχει περισσότερο από 9%, το οποίο το καθιστά πολύ πολύτιμο για το γυναικείο σώμα και τη φροντίδα του δέρματος.
Στυμμένο primrose διαφανή, κιτρινωπό, με ελαφρά χαρακτηριστική μυρωδιά.

   Έλαιο νυχτολούλουδου και το δέρμα σας.
 Λάδι νυχτολούλουδου - ένα εξαιρετικό για  τη διατήρηση της νεότητας και της ελαστικότητας του δέρματος, ιδιαίτερα σε περιόδους ορμονικών αλλαγών στο σώμα. Είναι ενυδατικό και μαλακτικό λάδι βοηθά να καθαρίσει το δέρμα από ερεθισμούς και φλεγμονές, μολύβδου κηλίδες, ρυτίδες.
 Έλαιο νυχτολούλουδου βοηθά στην αποκατάσταση ξηρής επιδερμίδας , απαλά θρέφει και ενυδατώνει. Έλαιο νυχτολούλουδου χρησιμοποιείται για απώλεια βάρους, να διατηρήσει και να αποκαταστήσει την ελαστικότητα του δέρματος.

   Evening Primrose Oil, και τα νύχια σας και τα μαλλιά.
 Το έλαιο του νυχτολούλουδου προστατεύει τα νυχιά  από αποκόλληση και εύθραυστα, ιδιαίτερα μετά την αύξηση ή μυκητιάσεις.
 Έλαιο νυχτολούλουδου είναι ιδανικό για την περιποίηση των μαλλιών. Βοηθά να απαλλαγούμε από ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, αποκαθιστά την απώλεια μαλλιών που σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές στον οργανισμό.

   Έλαιο νυχτολούλουδου και το σώμα σας. 
 Λάδι νυχτολούλουδου - ένα μοναδικό εργαλείο για την αποκατάσταση της ορμονικής λειτουργίας στις γυναίκες. Με την τακτική οικιακή χρήση, για 1-2 μήνες, λάδι νυχτολούλουδου αυξάνει τη σύνθεση των ορμονών, την αποκατάσταση των διαταραχών της  ορμονικής ισορροπίας.
 Με έλαιο νυχτολούλουδου μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς  βλάβη στο σώμα. Τα φωσφολιπίδια είναι λιποδιαλύτες. Γάμμα-λινολενικό οξύ εμπλέκεται στο μεταβολισμό των λιπιδίων, παρακολουθεί την εμφάνιση των λιποκυττάρων, επιταχύνει τη λιπόλυση.

Πόσο χρόνο θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα;
2 εβδομάδες με καθημερινή χρήση.

Η χρήση του ελαίου νυχτολούλουδου

Εσωτερική χρήση ελαίου πρίμουλας συμβάλλει στην παραγωγή των προσταγλανδινών - υπεύθυνος για τον έλεγχο των φλεγμονωδών διαδικασιών, ανταλλαγή υγρών, πήξης του αίματος και την παραγωγή ορμονών. Επηρεάζει το σχηματισμό του ανοσοποιητικού συστήματος.

 Στην αρωματοθεραπεία και την κοσμετολογία έλαιο νυχτολούλουδου είναι ένα ιδανικό βασικό εργαλείο για την παρασκευή αρωματικών και καλλυντικών μειγμάτων. Ελαιο νυχτολούλουδου δένει καλά με τις  σανταλόξυλο, φασκόμηλο.
 Έλαιο νυχτολούλουδου - ένα  εξαιρετικό προϊών για τα τρόφιμα και τη διατήρηση της νεότητας  και την ελαστικότητα του δέρματος, ιδιαίτερα σε περιόδους ορμονικών αλλαγών στο σώμα. Συνδυάζετε καλά με άλλα φυτικά έλαια: αβοκάντο , jojoba , έλαιο φύτρου σιταριού , macadamia , σπόρων σταφυλιού ,βερικοκελαιο , τα φιστίκια, κύμινο μαύρο - σε ποικίλες αναλογίες ανάλογα με το σκοπό.

   Για ντεμακιγιάζ:
 Βάλτε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο νυχτολούλουδου σε ζεστό νερό, βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι και σκουπίστε το πρόσωπο. Έτσι, είναι πολύ χρήσιμο για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ, την  μάσκαρα στις βλεφαρίδες, ενώ, επίσης, την τόνωση της ανάπτυξης τους.

  Για τη φροντίδα για το πρόσωπο και το σώμα:
 μετά το μπάνιο ή το ντους, τρίψτε στις παλάμες σας λίγο λάδι (1-2 κουταλάκια του γλυκού, ανάλογα με την περιοχή ..) και τρίψτε σε υγρό δέρμα με κινήσεις μασάζ .

  Για τις μάσκες
 Για τις ρυτίδες και τις κηλίδες ηλικίας, καθώς και σε περιοχές του δέρματος που επηρεάζονται από το έκζεμα, ισχύουν απολύτως σαφές Primrose Oil 3-4 φορές την ημέρα.Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε γάζα βρεγμένη Primrose Oil για να κάνει μια ελεύθερη φιλμ περιτυλίγματος για αρκετές ώρες (κατά προτίμηση μέρα πάρα μέρα).

   Μάσκα για το ξηρό δέρμα:
 ένα κρόκο αυγού αναμιγνύεται με 1 κουταλάκι του γλυκού  έλαιο νυχτολούλουδου, εφαρμόστε στο πρόσωπο. Μετά από 20 λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

   Για μασάζ: 
τρίψτε στις παλάμες του λίγο λάδι (1-2 κουταλάκια του γλυκού, ανάλογα με την περιοχή μασάζ ..) και τρίψτε στο δέρμα με μασάζ κινήσεις. Κάνετε μασάζ σε ένα κλειστό ζεστό δωμάτιο μετά από ένα μπάνιο, σάουνα, πισίνα, ντους.

  Για τη φροντίδα για κατεστραμμένα, ξηρά και εύθραυστα μαλλιά: 
Primrose Oil, μόνο του ή με την προσθήκη των αιθέριων  ελαιών (5 σταγόνες ανά 10 ml) τέθηκε στην χτένα και χτενίστε τα μαλλιά 2-3 φορές την ημέρα.

  Μάσκα μαλλιών: 
Primrose Oil αναμιγνύεται με λάδι jojoba (1: 1) Απλώστε στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής, καθιστώντας το μασάζ, αφήστε το λάδι στα μαλλιά για το βράδυ, το πρωί πλένετε τα μαλλιά σας.

  Για εσωτερική χρήση (ορμονοθεραπεία, μείωσης της πίεσης, απώλεια βάρους) . Κατά τη διάρκεια των 20 λεπτά πριν τα γεύματα 2-3 φορές την ημέρα 1 κουτ. λάδι  πίνετε  με ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μπορείτε να το ανακατέψετε  με μέλι και να το  πιείτε με  το τσάι σας.

 Ελιξίριο της νεότητας και της ομορφιάς:
 Πάρτε 100 ml χυμό λεμονιού, 200 γραμμάρια μέλι και 50 ml Primrose Oil. Ανακατέψτε  καλά όλα τα υλικά . 1 κ.γ. κάθε πρωί σε άδειο στομάχι είναι αρκετό για την αναζωογόνηση του δέρματος, βελτιώσει στην πέψη και την αποκατάσταση της μεταβολικές διεργασίες στο σώμα.

Να είστε πάντα όμορφες!!!

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου