RSS

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Βανίλια κατά στρες


Πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα οι γυναίκες, νομίζουν  ότι το άγχος μπορεί να αφαιρεθεί με τη βοήθεια γλυκών και να τρώνε γλυκά όποτε χρειάζεται να ηρεμήσουν. Δεδομένου ότι το σημερινό άγχος στη ζωή μας είναι περισσότερο από αρκετό, με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε όχι μόνο το υπερβολικό βάρος, αλλά και πολλές χρόνιες ασθένειες.



Εάν μια γυναίκα που θέλει να απαλλαγεί από τις συνέπειες του στρες, θα χρησιμοποιήσει το έλαιο σώματος, στο οποίο υπάρχει ένα εκχύλισμα βανίλιας, δηλαδή δεν θα χρειαστούν γλυκά και ακόμη και η επιθυμία για γλυκά θα εξασθενίσει σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχουν ακόμη και ειδικά αυτοκόλλητα  με τη μυρωδιά της βανίλιας, τα οποία χρησιμοποιούνται για την απώλεια βάρους: το άρωμα του εξαιρετικού μπαχαρικού ξυπνάει όχι μόνο τη χαρά, αλλά επίσης προκαλεί αίσθημα κορεσμού.

Για  γυναίκες η βανίλια γενικά είναι πολύ χρήσιμη: βοηθά πολύ στις "κρίσιμες" μέρες. Το λάδι με αυτό κάνει το δέρμα μαλακό και εύπλαστο, και το εξάνθημα που προκαλείται από την αντίδραση στο άγχος εξαφανίζεται.

Το εκχύλισμα βανίλιας προστίθεται σε μίγμα ελαίων που χρησιμοποιούνται ως αφροδισιακά - για παράδειγμα, γιασεμί και σανταλόξυλο, καθώς η βανίλια συνδυάζεται καλά με αυτά.

 Άρωμα  της βανίλιας χαλαρώνει όχι μόνο το σώμα, αλλά επίσης ανακουφίζει την ένταση, καταστέλλει αρνητικά συναισθήματα όπως ο θυμός, οργή, αλλά ξυπνά τη δημιουργική φαντασία, διαίσθηση, κέφι και αισιοδοξία. Για παράδειγμα, ήρθατε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και έχετε μια σημαντική συνάντηση για το βράδυ. Χρησιμοποιήστε το άρωμα της βανίλιας και θα είστε εντάξει.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ηρεμήσει άτακτο ή υπερβολικά θορυβώδης παιδιά: γι 'αυτό θα πρέπει να προσθέσετε μερικές σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας aromalampα, και στο δωμάτιο υπάρχει μια αρμονική και γαλήνια ατμόσφαιρα.

Το λουτρό με λάδι βανίλιας προκαλεί αισθησιασμό και μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να υπενθυμίσουμε σε έναν αγαπημένο ή αγαπημένο ένα ρομαντικό πάθος που συχνά δεν αντέχει τον αντίκτυπο των καθημερινών  προβλημάτων.

Σε κρέμα γάλακτος (0,5 ποτήρι) ανακατεύετε μια σταγόνα αιθέριου ελαίου τριαντάφυλλου και 3 σταγόνες βανίλιας. Το  μείγμα  ρίχνουμε σε ένα λουτρό και ανακατεύουμε.

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου